Få professionel hjælp til haveanlæg

Anlægsgartner eller Anlægsgartnerfirma - Haveanlæg

Mange vælger at få professionel hjælp til at anlægge deres have med terrasse, indkørsel og haveanlæg. Det er hårdt fysisk arbejde at lægge fliser og det kræver en vis indsigt i faget, samt nogle års erfaring at lave en flisebelægning der også ser pæn ud om 5 år.

Alene arbejdet med at flytte fliserne derhen hvor de skal lægges, er et stort arbejde. Med professionel hjælp er du sikret et flot og varigt resultat, som du kun nyde i mange år frem. 

Indhent tilbud på haveanlæg

Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud og priser på haveanlæg og nogle steder kan du endda selv beregne pris på flisebelægning online. Hvis du vil have et tilbud, så kontakt en anlægsgartner og oplys hvor mange kvadratmeter der skal laves til indkørsel, terrasse, rullegræs og lignende.

Inden for kort tid vil du modtage et prisoverslag på, hvad det hele cirka vil koste. Herefter vil den professionelle anlægsgartner typisk komme ud til dig for at vurdere projektet og kunne give en præcis pris og et endeligt tilbud. Fra anlægsgartneren kan du typisk få gode råd og vejledning til dit haveanlæg og anlægsgartneren vil også kunne hjælpe med at vurdere hvor stor terrassen skal være og hvilke fliser der er bedst egnet.

Hvad er med i prisen på anlæg af have? 

Når du indhenter tilbud og priser hjem på anlæg af have, så er det ikke ensbetydende med, at du skal takke ja til et af tilbuddene. Men du får i hvert fald en idé om hvilket prisleje projektet ligger indenfor.

Ved et nybyggeri er haveanlægget en stor post, for man skal regne med at udover indkøb af materialer som fliser, rullegræs, hækplanter, så skal der også bruges arbejdstid og i den samlede pris medregnes også maskiner til planering, udgravning af jorden, samt stabilgrus og sand. Hvor lang tid det tager at anlægge din have afhænger af hvor meget flisebelægning der skal laves og hvor stor græsplænen er. Og om der også skal laves en træterrasse og plantes hæk.

Ligesom det også betyder noget hvor mange folk der kommer og går i gang med arbejdet. Ofte kommer der 2-3 anlægsgartnere, jo flere, jor hurtigere går arbejdsprocessen. Årstiden spiller dog også ind. Opstarter man med flisebelægning om vinteren, så kan man først helt færdiggøre dit projekt om foråret, da man typisk først kan anlægge græsplæne fra maj måned af. 

Gør det selv eller brug professionelle anlægsgartnere? 

Nogle mennesker kaster sig ud i at lave haveanlæg selv. Oftest skyldes det prisen på at få det gjort professionelle anlægsgartnere. Hvis man har de rigtige maskiner og en god ide om hvordan projektet skal udføres, så kan man godt gå i gang selv. Men det kræver stor tålmodighed og typisk tager det meget længere tid, da man ikke selv har den fornødne erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *